Åbningstider:

Mandag–torsdag:Kl. 8.00 – 15.00 Fredag:Kl. 8.00 – 11.30


Telefon: 49221122 eller 60855380

Persondataloven

Hos NØRGAARD STORKØKKENER indsamler vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne levere de ydelser, som efterspørges.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Når du handler på www.norgaard-storkokkener.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver ved indhentning af tilbud:

  • Virksomhedsnavn (erhvervskunde)
  • Virksomhedsadresse (erhvervskunde)
  • Kontaktperson
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • CVR-nr. (erhvervskunde)
  • EAN-nr. (erhvervskunde)
  • Betalingsmåde
  • Leveringsønsker (som udgangspunkt er vores leveringsbetingelser AB lager, Kvistgård)


Sociale medier

Som bruger af Facebook og LinkedIn er vores virksomhedssider underlagt Facebooks persondatapolitik. Hos NØRGAARD STORKØKKENER indsamler ikke selv yderligere persondata om de besøgende på vores virksomhedssider på disse medier end det udbyderen, Facebook, gør. Her kan du læse yderligere om Facebooks persondatapolitik: https://www.facebook.com/business/gdpr


Dine rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter
    vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder,
    at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.


Opbevaring af data

Vi opbevarer de registrerede data ukrypteret. Data opbevares i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af
brugeridentifikation og password.


Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om
klageadgang her: www.datatilsynet.dk.


Indsigt i oplysninger

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig og din virksomhed.