Katalog
”Tør aldring” – er den moderne metode til ældgammel ophængning af kød, især oksekød. Det er en bestemt kødmodningsproces, som gør kødet til et lækkert og velsmagende stykke kød.
Spisevaner skifter, og i dag oplever vi, at folk spiser mindre kød men af højere kvalitet. Så vil du imødekomme dine gæsters/kunders ønsker ...
”Tør aldring” – er den moderne metode til ældgammel ophængning af kød, især oksekød. Det er en bestemt kødmodningsproces, som gør kødet til et lækkert og velsmagende stykke kød.
Spisevaner skifter, og i dag oplever vi, at folk spiser mindre kød men af højere kvalitet. Så vil du imødekomme dine gæsters/kunders ønsker og behov, er dette vejen frem.
Det har Samaref også indset. For at matche disse behov har Samaref nemlig fremstillet et modningskøleskab, der specifikt er beregnet til ”tør aldring” af kødet. Med en nøjagtig kontrol af temperatur og fugtighedsniveau med en blød og ensartet ventilation. Ydermere med et ideelt mikroklima, der er i stand til at reducere kødets vægttab og give kødet en mørk overflade samtidig med et saftigt og rødt indre. Disse modningsskabe er blevet testet med ekstrem tør aldringstider op til 150 dage, med det fineste resultat: Forbedret god lugt og meget ømt og let fordøjeligt kød.
Se vores udvalg – og se om du ikke finder et køleskab eller to, der passer til netop dit/jeres behov eller klik her – og se vores øvrige udvalg af cateringinventar til storkøkkener.
Kontakt os på telefon +4549221122, hvis du ikke fandt det du søgte.
”Tør aldring” – er den moderne metode til ældgammel ophængning af kød, især oksekød. Det er en bestemt kødmodningsproces, som gør kødet til et lækkert og velsmagende stykke kød.
Spisevaner skifter, og i dag oplever vi, at folk spiser mindre kød men af højere kvalitet. Så vil du imødekomme dine gæsters/kunders ønsker og behov, er dette vejen frem.
Det har Samaref også indset. For at matche disse behov har Samaref nemlig fremstillet et modningskøleskab, der specifikt er beregnet til ”tør aldring” af kødet. Med en nøjagtig kontrol af temperatur og fugtighedsniveau med en blød og ensartet ventilation. Ydermere med et ideelt mikroklima, der er i stand til at reducere kødets vægttab og give kødet en mørk overflade samtidig med et saftigt og rødt indre. Disse modningsskabe er blevet testet med ekstrem tør aldringstider op til 150 dage, med det fineste resultat: Forbedret god lugt og meget ømt og let fordøjeligt kød.
Se vores udvalg – og se om du ikke finder et køleskab eller to, der passer til netop dit/jeres behov eller klik her – og se vores øvrige udvalg af cateringinventar til storkøkkener.
Kontakt os på telefon +4549221122, hvis du ikke fandt det du søgte.
Produkt: DELUXE MEAT Har du spørgsmål - kontakt os på +4549221122