Ovnen er omdrejningspunktet i storkøkkenet. Det er her, en stor del af maden bliver til. Det rette udstyr kan være mange ting. Det vigtigste er dog, at dit udstyr passer til dine behov, er driftssikkert og hjælper dig med at tingene kører som en leg i køkkenet.
Konvektionsovn/ varmluftovn
Konvektion be...
Ovnen er omdrejningspunktet i storkøkkenet. Det er her, en stor del af maden bliver til. Det rette udstyr kan være mange ting. Det vigtigste er dog, at dit udstyr passer til dine behov, er driftssikkert og hjælper dig med at tingene kører som en leg i køkkenet.
Konvektionsovn/ varmluftovn
Konvektion betyder at ovnen anvender cirkulerende varm luft, så temperaturen er ens i hele ovnrummet. Dette giver et ensartet resultat og et ensartet look – uanset om der er en eller flere plader i ovnen ad gangen.
En industriovn med konvektion er en god investering hvis du har mange måltider at forberede i løbet af en dag. Det er hurtigere og du får en mere effektiv udnyttelse af dit ovnrum samtidig med at den er energibesparende. Man kan også vælge at tilføre fugt til tilberedningen – en fugt, der består af det man kalder ”dyssedamp” – en mere grovkornet damp end i en kombiovn med dampgenerator. I en konvektionsovn dannes dampen ved at vandet skydes direkte ind i ovnrummets varmelegeme og derved fordamper.
Kombiovn
En kombiovn er en varmluftovn, der i komination med damp leverer bedre kvalitet, hurtigere tilberedning og mindre svind. I en kombiovn bliver dampen genereret via ”dampgenerator” også kaldet boilerdamp. Her dannes dampen i en beholder inde i ovnen, som hele tiden har opvarmet vand til kogepunktet – klar til at skyde damp ind i ovnrummet. Med denne teknologi er dampen hele tiden klar. Der er ligeledes rigelige mængder damp at tage af.
Klik på kombiovn eller konvektionsovn nedenfor, og se vores udvalg eller klik her – og se vores øvrige udvalg af cateringinventar til storkøkkener.
Ovnen er omdrejningspunktet i storkøkkenet. Det er her, en stor del af maden bliver til. Det rette udstyr kan være mange ting. Det vigtigste er dog, at dit udstyr passer til dine behov, er driftssikkert og hjælper dig med at tingene kører som en leg i køkkenet.
Konvektionsovn/ varmluftovn
Konvektion betyder at ovnen anvender cirkulerende varm luft, så temperaturen er ens i hele ovnrummet. Dette giver et ensartet resultat og et ensartet look – uanset om der er en eller flere plader i ovnen ad gangen.
En industriovn med konvektion er en god investering hvis du har mange måltider at forberede i løbet af en dag. Det er hurtigere og du får en mere effektiv udnyttelse af dit ovnrum samtidig med at den er energibesparende. Man kan også vælge at tilføre fugt til tilberedningen – en fugt, der består af det man kalder ”dyssedamp” – en mere grovkornet damp end i en kombiovn med dampgenerator. I en konvektionsovn dannes dampen ved at vandet skydes direkte ind i ovnrummets varmelegeme og derved fordamper.
Kombiovn
En kombiovn er en varmluftovn, der i komination med damp leverer bedre kvalitet, hurtigere tilberedning og mindre svind. I en kombiovn bliver dampen genereret via ”dampgenerator” også kaldet boilerdamp. Her dannes dampen i en beholder inde i ovnen, som hele tiden har opvarmet vand til kogepunktet – klar til at skyde damp ind i ovnrummet. Med denne teknologi er dampen hele tiden klar. Der er ligeledes rigelige mængder damp at tage af.
Klik på kombiovn eller konvektionsovn nedenfor, og se vores udvalg eller klik her – og se vores øvrige udvalg af cateringinventar til storkøkkener.
Underkategorier
En kombiovn er en varmluftovn, der i komination med damp leverer bedre kvalitet, hurtigere tilberedning og mindre svind.
I en kombiovn bliver dampen genereret via ”dampgenerator” også kaldet boilerdamp. Her dannes dampen i en beholder inde i ovnen, som hele tiden har opvarmet vand til kogepunktet – klar til at skyde damp ind i ovnrummet.
Med denne teknologi er dampen hele tiden klar. Der er ligeledes rigelige mængder damp at tage af.
Se også vores udvalg af konvektionsovne - klik her
Konvektion betyder at ovnen anvender cirkulerende varm luft, så temperaturen er ens i hele ovnrummet. Dette giver et ensartet resultat og et ensartet look – uanset om der er en eller flere plader i ovnen ad gangen.
En industriovn med konvektion er en god investering hvis du har mange måltider at forberede i løbet af en dag. Det er hurtigere og du får en mere effektiv udnyttelse af dit ovnrum samtidig med at den er energibesparende.
Man kan også vælge at tilføre fugt til tilberedningen – en fugt, der består af det man kalder ”dyssedamp” – en mere grovkornet damp end i en kombiovn med dampgenerator. I en konvektionsovn dannes dampen ved at vandet skydes direkte ind i ovnrummets varmelegeme og derved fordamper.
Se også vores udvalg af kombiovne - klik her