Åbningstider:

Mandag–torsdag:Kl. 8.00 – 15.00 Fredag:Lukket


Telefon: 49221122 eller 60855380

RUSTFRIT KØKKENINVENTAR EFTER MÅL TIL PROFESSIONELLE

Nørgaard Storkøkkener ejes af produktionsvirksomheden "Wilno Rustfri ApS", der har produceret rustfrit køkkeninventar efter mål i over 30 år – og altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.

WILNO RUSTFRI APS

Wilno Rustfri´s vigtigste kompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, rullende materiel, kølediske, madvogne og diverse specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener. Vi har ingen standardvarer – alt produceres efter mål.

I alle årene har Wilno Rustfri produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, caféer, burgerkæder, plejehjem, skoler og firmakantiner – både som enkeltopgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer.

Engagement og indlevelse

På baggrund af mange års erfaring, ser vi os selv som en kompetent sparringspartner med hensyn til rådgivning om køkkenets indretning og funktionalitet. Vi udfører vores arbejde med indlevelse og lægger stor vægt på kvalitet og en flot finish.

Ingen fordyrende mellemled

Hos Wilno Rustfri huser vi både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled samt at den direkte dialog mellem kunden og vores produktion giver en hurtigere gensidig forståelse. Klik her: www.wilno.dk

Kontakt os på telefon 49 22 11 22 eller e-mail adresse: norgaard@storkokkener.dk