PRODUKTION AF KØLEDISK EFTER MÅL Vis større

*PRODUKTION AF KØLEDISK EFTER MÅL

Wilno Rustfri ApS

NY

Kan du ikke finde en køledisk i de mål du ønsker, kan Wilno Rustfri ApS hjælpe dig.

Vi har produceret rustfrit køkkeninventar efter mål i over 30 år - og altid med fokus på høj kvalitet.


Kontakt Wilno Rustfri ApS
på telefon +4549139132 - eller besøg vores hjemmeside www.wilno.dk

Du kan også "inhente et tilbud" ved at lægge denne "vare" i kurven. Du får mulighed for at udfylde et bemærkningsfelt.

Flere detajler

Mere info

  • Nørgaard Storkøkkener ejes af "Wilno Rustfri ApS". En produktionsvirksomhed, der har produceret rustfrit køkkeninventar efter mål i over 30 år – og altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.
  • Wilno Rustfri´s vigtigste kompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, rullende materiel, kølediske, madvogne og diverse specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener. Vi har ingen standard varer – alt produceres efter mål.
  • I alle årene har Wilno Rustfri produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, burgerkæder, caféer, plejehjem, skoler og firmakantiner – både som enkeltopgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer.
  • Engagement og indlevelse
    På baggrund af mange års erfaring, ser vi os selv som en kompetent sparringspartner med hensyn til rådgivning om køkkenets indretning og funktionalitet. Vi udfører vores arbejde med indlevelse og lægger stor vægt på kvalitet og en flot finish.
  • Ingen fordyrende mellemled
    Hos Wilno Rustfri huser vi både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled samt at den direkte dialog mellem kunden og vores produktion giver en hurtigere gensidig forståelse.