Ovne

KONVEKTIONSOVN/ VARMLUFTOVN
Konvektion betyder at ovnen anvender cirkulerende varm luft, så temperaturen er ens i hele ovnrummet. Dette giver et ensartet resultat og et ensartet look – uanset om der er en eller flere plader i ovnen ad gangen. En konvektionsovn er en god investering hvis du har mange måltider at forberede i løbet af en dag. Det er hurtigere og du får en mere effektiv udnyttelse af dit ovnrum samtidig med at den er energibesparende. Man kan også vælge at tilføre fugt til tilberedningen – en fugt, der er en mere grovkornet damp end i en kombiovn med dampgenerator. I en konvektionsovn dannes dampen ved at vandet skydes direkte ind i ovnrummets varmelegeme og derved fordamper.

KOMBIOVN
En kombiovn er en varmluftovn, der i komination med damp leverer bedre kvalitet, hurtigere tilberedning og mindre svind. I en kombiovn bliver dampen genereret via ”dampgenerator” også kaldet boilerdamp. Her dannes dampen i en beholder inde i ovnen, som hele tiden har opvarmet vand til kogepunktet – klar til at skyde damp ind i ovnrummet. Med denne teknologi er dampen hele tiden klar.

Udvalget på dette website er blot et udpluk af det samlede sortiment fra vores leverandører. Fandt du ikke det du søgte, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49139132.

Viser alle 3 resultater