Rustfrit understel til underbords­opvasker

Wilno-Rustfrit understel-underbordsopvaskerWilno-Rustfrit understel-underbordsopvasker

RUSTFRIT UNDERSTEL TIL UNDERBORDSOPVASKER

Varenummer: 102860418
Produkt/navn: ELECTROLUX

  • Skab de bedste arbejdsbetingelser i opvasken
  • Med dette understel kan du din underbordsopvaskemaskine op i en ergonomisk bedre højde
  • Det rustfrie understel kan dermed bruges til opbevaring af opvaskekurve
  • Kan du ikke finde et understel der passer i målene til jeres behov, kan vi hjælpe med et understel i lige de mål du ønsker – klik her og indhent et tilbud

Har du spørgsmål – kontakt os på +45 49 13 91 32

Varenummer (SKU): 102860418 Kategorier: ,
Vægt 4 kg
Størrelse 595 × 540 × 450 mm

Rustfrit understel til underbordsopvasker - Skab de bedste arbejdsbetingelser i opvasken

En ergonomisk rigtig arbejdsstation er vigtig. Har du fx en underbordsopvasker, så overvej at skaffe et understel til den. Med opvaskemaskinen oppe i en bedre arbejdshøjde, sparer du mange buk/løft, når bakken skal ud og ind af maskinen. Understellet kan desuden bruges til opbevaring af fx vaskekurve.

Måske en god ide med hæve-/sænkefunktion

Udover at det er en god ide med et rustfrit understel til jeres underbordsopvasker, er det også en god ide at tage højde for personalets individuelle behov. Personalet i køkkenet kan  højst sandsynligt ikke arbejde ved den samme højde. Er forskellen derfor for stor, vil det være en god ide med hæve-/sænkefunktion på industriopvaskemaskinen og de øvrige arbejdsborde i køkkenet.

Er det aktuelt i jeres køkken, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49139132. Via vores hjemmeside, har du også mulighed for at indhente tilbud på rustfrit understel samt arbejdsborde efter mål og med/uden hæve-/sænkefunktion. Klik på de markerede links og udfyld formularen trin for trin.