Opvask

SE VORES UDVALG AF INDUSTRI OPVASKEMASKINER
Her finder du industri opvaskemaskiner til det professionelle køkken. Vi tilbyder både underbordsopvaskemaskiner, hætteopvaskemaskiner og grovopvaskemaskiner af mærket Electrolux. Varesortimentet hos Electrolux er stort, så finder du ikke det du søger her på vores side, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49139132 eller du kan indhente et tilbud via et af disse produkter og i bemærkningsfeltet skrive, hvad du søger.

TILBEHØR TIL GODE ARBEJDSBETINGELSER
En ergonomisk rigtig arbejdsstation er vigtig, så har du en underbordsopvaskemaskine, så overvej, om du ikke skal have et understel til den, så du kan få den op i en bedre arbejdshøjde. Har du derimod en hætte- eller grovopvaskemaskine kan du også her finde både forskylleborde og tørreborde. Ved special mål – kontakt os på 49139132.

OPTIMER MED VANDBEHANDLING
Det er ikke længere nok at have en god opvaskemaskine. Med vandbehandling fra BWT beskytter du opvaskemaskinen, så effektivitet og levetid bliver optimeret.

Udvalget på dette website er blot et udpluk af det samlede sortiment fra vores leverandører. Fandt du ikke det du søgte, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49139132.

Viser alle 24 resultater